Snart kommer PopiPoddens proggpodd

Hej popälskare!

Om några dagar är det dags för den första PopiPodden. Andreas och John kastade sig rakt ut i det kalla vattnet, kavlade upp ärmarna och satte sig med varsin grogg för att prata progg.

För John innebär progg oftast ganska trist musik, bnala vänstertexter framförda med teaterröster. För Andreas är det blommor och grönt, analoga synthar och det han kallar ”ställ.”Ibland lyckas de övertyga varandra, ibland inte.

Det blev en salig blandning, från NJA-orkestern till Trummor och Orgel, Tälprojektet, Bo Hansson, Kebnekajse, Mylla, Dungen, Peps och en snutt Ebba Grön.

Ospelade skatter

För det mesta kan vi av upphovsrättsliga skäl bara spela en halv minut av varje låt. Men eftersom Anderas har gjort en massa egen musik och har en massa polare som gör musik så har vi ordnat så att vi kan spela några hela låtar också. En del saker är sådant som är outgivet och som nästan ingen har hört förut.

Spellistor här

Spellistorna till all musik från PopoiPodden kommer att finnas här också, utom sånt som är outgivet. för att få höra de låtarna måste du lyssna på PopiPodden!

 

PopiPoddens studio

PopiPodden-studion hemma hos Andreas, som har lagt fin duk på studiobordet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s